avanti w logo kleur

Clubkampioenschappen

 


Clubkampioenschappen 2010-2011

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN AFDELING GYMNASTIEK 2010-2011

altZaterdag 2 juli 2011 waren de clubkampioenschappen. Dit jaar dezelfde opzet als het voorafgaande jaar. Per lesgroep was er 1 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille te verdienen en de wisselbeker ging naar het meisje, die deze dag, de hoogste score had behaald.

Iedereen kon haar oefening laten zien op balk, brug, lange mat en sprong. Dit was voor iedereen best wel spannend. Spannend voor de nieuwe meisjes, die nog nooit aan wedstrijden (gymnastiekcompetitie en/of NTS) hadden meegedaan en spannend voor de andere meisjes, die wel wedstrijdritme hebben, want hier ligt het niveau vaak vrij dicht bij elkaar.

Na een leuke, gezellige en spannende dag was de uitslag als volgt:
Lesgroep 1 (= basisschool groep 3/4)
Bente Knotters            1e plaats (33,3 punten)
Elise Keeler                  2e plaats (33,1 punten)
Dagmar Bos                 3e plaats (32,9 punten)

Lesgroep 2 (= basisschool groep 5/6)
Sam Klinker                 1e plaats (34,6 punten)
Shirley ten Kate           2e plaats (34,1 punten)
Leonie Heino               3e plaats (33,3 punten)

Lesgroep 3 (= basisschool groep 7/8)
Ay-Xia Ma                     1e plaats (36,8 punten)
Marel Bult                    2e plaats (34,8 punten)
Celine Aalderink           3e plaats (34,4 punten)

Lesgroep 4
Geen meisjes

Lesgroep 5 (= middelbare school)
Tessa Visschedijk        1e plaats (37,9 punten)
Sabrina Vreriks            2e plaats (37,1 punten)
Myrthe Hermes           3e plaats (36,4 punten)

Selectie B
Ryan Jager                   1e plaats (36,8 punten)
Roos Mast                   2e plaats (36,6 punten)
Richelle Lochan           3e plaats (36,0 punten)

Selectie A:
Merel Bierman 1e plaats (38,6 punten)
Amy Ainge                   2e plaats (38,2 punten)
Lois Ridder                  3e plaats (37,4 punten)

Er waren enkele verrassende uitslagen maar uiteindelijk ging de wisselbeker naar Merel Bierman want zij had deze dag de hoogste score behaald.
Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde plaatsen.

 

Clubkampioenschappen 2009-2010

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN AFDELING GYMNASTIEK 2009-2010
 
De clubkampioenschappen werden dit seizoen gehouden op 19 juni 2010. Dit jaar een totaal andere opzet dan alle voorafgaande jaren. In de voorafgaande jaren was er 1 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille te verdienen en de wisselbeker voor het meisje met de hoogste score van die dag.
Het principe van de wisselbeker werd ook dit seizoen gehanteerd. Het verschil zat ‘m in het feit, dat er nu per lesgroep medailles gewonnen konden worden.
Iedereen kon haar oefening laten zien op balk, brug, lange mat en sprong.
Na een leuke, gezellige en spannende dag, met veel afmeldingen (waarschijnlijk de WK-koorts van het Nederlands Elftal) was de uitslag als volgt:
 
Lesgroep 1 (= basisschool groep 3/4)
Sam Klinker                     1e plaats
Elise Keeler                      2e plaats
Lea Cicek                         3e plaats
 
Lesgroep 2 (= basisschool groep 5/6)
Lindy Bakker                    1e plaats
Anouk Silder                     1e plaats
Casey Hof                         3e plaats
 
Lesgroep 3 (= basisschool groep 7/8)
Myrthe Hermes                 1e plaats
Melanie de Ruiter              2e plaats
Allischa ter Beek               3e plaats
 
Lesgroep 4 (= turngroep)
Renske Reef                    1e plaats
 
Lesgroep 5 (= middelbare school)
Anne Lamers                   1e plaats
Lindy Mooibroek               2e plaats
Susy Mayer                     3e plaats
 
Selectie B
Noa Claus                        1e plaats
Kalea Mensing                  2e plaats
Annalynn Rexwinkel          3e plaats
 
Selectie A:
Amy Ainge                       1e plaats
Merel Bierman                  2e plaats
Selina Scholten                3e plaats
 

De wisselbeker ging naar Amy Ainge, zij had op deze dag de hoogste score behaald

Clubkampioenschappen 2008-2009

 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN AFDELING GYMNASTIEK 2008-2009

 

Maandag 8 december 2008 was het weer zover, de clubkampioenschappen. Er moest eerst een voorronde geturnd worden. Deze voorrondes vonden plaats tijdens de les. De meisjes lieten tijdens de les hun oefeningen zien op de toestellen brug, balk, lange mat en sprong. Ze moesten per toestel 7 onderdelen laten zien. Behalve bij sprong, daar moest je 2 verschillende sprongen laten zien. Voor sommige meisjes uit de eerste groep was het soms wel een beetje moeilijk om aan 7 onderdelen te komen, omdat ze nog maar net bij de gymnastiek zijn of van de kleutergym komen. Maar toch geweldig om te zien wat deze meisjes in een paar weken tijd al hebben geleerd. Voor alle oefeningen werden cijfers gegeven en uiteindelijk gingen de 5 beste meisjes van elke groep door naar de finale (beste 4 meisjes van de selectie) Soms gingen er meer meisjes door i.v.m. gelijke plaatsing. Het was erg spannend, omdat iedereen graag naar deze finale wilde.

De volgende meisjes gingen door naar de finale:

Groep 1:

Annalynn Rexwinkel
Kalea Mensing
Anouk Silder
Sanne Potman
Yentl van de Berg
Naomi van de BergGroep 2:

Carmen Ungerer
Laura de Vries
Noa Westenberg
Roxy Pappelendam
Anouk Wind
Danique de GrootGroep 3:

Miriam Samoel
Lianne Kuyper
Melanie de Ruiter
Jessica Dijkstra
Myrthe Hermes
Bianca Spoelstra
Noelle van SchijndelGroep 4: 

Nerine Jongebloed
Tessa Visschedijk
Dani Mayer
Susy Mayer
Richelle Vreriks
Lindy Mooibroek Selectie:

Quinty Schepers
Nikki Mooibroek
Amy Ainge
Romee BoveniusZaterdag 13 december 2008 was dan de finale. Dit jaar dezelfde opzet dan vorig jaar. We zijn begonnen met de toestellen brug en balk. De groep werd in tweeen verdeeld en de meisjes lieten om en om hun oefening zien. Gelijk daarna werd er gewisseld. Na deze 2 rondes was het pauze. In de pauze werden de andere 2 toestellen lange mat en sprong klaargezet en was er tijd voor een kopje koffie of thee. Voor de kinderen was er ranja. Tevens lieten in de pauze enkele meisjes van de selectiegroep nog een optreden zien op lange mat en sprong. Tijdens het optreden werd het nieuwe turnpakje geshowd. Dit nieuwe turnpakje wordt ook door de meisjes gedragen tijdens de NTS wedstrijden in maart.

Namens de afdeling gymnastiek willen wij De Vrienden van Avanti hartelijk bedanken, die deze nieuwe turnpakjes mogelijk hebben gemaakt.

Na de pauze, waren dus de andere 2 toestellen aan de beurt. Hier werd ook weer om en om geturnd, zodat alle aanwezigen goed konden zien wat de meisjes zoal geleerd hadden. Nadat alle 4 rondes afgewerkt waren, werden alle punten opgeteld en kon de uitslag bekend gemaakt worden. Dat het spannend was, bleek al uit de oefeningen die de meisjes lieten zien. Alles lukte en het niveau lag erg dicht bij elkaar, waarbij we op kunnen merken dat het verschil tussen de jongere meisjes 6-7 jaar en de oudere meisjes niet ver uit elkaar ligt. Alle namen van de meisjes werden opgenoemd en je mocht naar voren komen voor een herinneringsmedaille, je diploma en een zakje chips. Behalve voor de nummers 1, 2 en 3 deze meisjes konden op het podium plaatsnemen.

De volgende 3 meisjes stonden op het podium:

1. Romee Bovenius
2. Amy Ainge
3. Lindy Mooibroek 

 

puntentotaal 39,6
puntentotaal 39,2
puntentotaal 39,0

 

Romee Bovenius is onze nieuwe clubkampioene. Behalve een speciale medaille, diploma en een zakje chips mocht Romee ook de wisselbeker in ontvangst nemen. Het was de eerste keer voor Romee dat zij deze wisselbeker had gewonnen. Als je deze wisselbeker 3 keer wint, dan mag je deze wisselbeker houden. Er werden nog wat foto’s gemaakt en iedereen ging met een goed en blij gevoel naar huis. Het waren weer geslaagde clubkampioenschappen waarbij we op kunnen merken dat het niveau van de meisjes in korte tijd enorm vooruit is gegaan.

Ik wil alle meisjes die hebben meegedaan bedanken voor hun inzet en natuurlijk van harte feliciteren met hun behaalde plaatsen. Allemaal hartstikke goed gedaan.

 

Clubkampioenschappen 2007-2008

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN AFDELING GYMNASTIEK 2007-2008

Maandag 29 oktober 2007 was het weer zover, de clubkampioenschappen. De voorrondes waren op maandag 29 oktober 2007 tijdens de les. De meisjes lieten hun oefeningen zien op de toestellen: brug, balk, mat en sprong. Ze moesten per toestel 7 onderdelen laten zien. Behalve bij sprong, daar moest je 3 verschillende sprongen laten zien. Voor de meisjes uit de eerste groep was het soms wel een beetje moeilijk om aan 7 onderdelen te komen, omdat ze nog maar net bij de gymnastiek zijn of van de kleutergym komen. Maar toch geweldig om te zien wat deze meisjes in een paar weken tijd al hebben geleerd. Hier kregen ze dan cijfers voor en uiteindelijk gingen de 5 beste meisjes van elke groep door naar de finale.

Zaterdag 3 november 2007 was dan de finale. De finalisten lieten weer hun oefening zien op brug, balk, mat en sprong. Nadat alle 4 rondes afgewerkt waren, werden alle punten opgeteld en kon de uitslag bekend gemaakt worden. Alle namen van de meisjes werden opgenoemd en je mocht naar voren komen voor een herinneringsmedaille en je diploma. Behalve voor de nummers 1, 2 en 3. Deze meiden konden op het podium plaatsnemen. 

De uitslag was als volgt:

1. Richelle Vreriks
2. Irene Lamers
3. Anne Lamers

Richelle had deze dag ook de meeste punten gescoord, dus zij mag zich ook clubkampioene 2007-2008 noemen. Naast haar gouden medaille en diploma, kreeg zij ook de wisselbeker. Het is voor Richelle de tweede keer dat zij deze wisselbeker in ontvangst mag nemen.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde plaatsen.

Clubkampioenschappen 2006-2007

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN AFDELING GYMNASTIEK 2006-2007

Maandag 30 oktober 2006 was het weer zover, de clubkampioenschappen. Dit jaar iets anders dan voorgaande jaren, want er moesten namelijk eerst voorrondes geturnd worden. Deze voorrondes vonden plaats tijdens de les. De meisjes lieten tijdens de les hun oefeningen zien op de toestellen brug, balk, mat en sprong. Ze moesten per toestel 7 onderdelen laten zien. Behalve bij sprong, daar moest je 3 verschillende sprongen laten zien. Voor de meisjes uit de eerste groep was het soms wel een beetje moeilijk om aan 7 onderdelen te komen, omdat ze nog maar net bij de gymnastiek zijn of van de kleutergym komen. Maar toch geweldig om te zien wat deze meisjes in een paar weken tijd al hebben geleerd. Hier kregen ze dan cijfers voor en uiteindelijk gingen de 5 beste meisjes van elke groep door naar de finale. Het was erg spannend, omdat iedereen graag naar deze finale wilde.  

De volgende meisjes gingen door naar de finale:

 

Groep 1:

1. Kiki Brusse
1. Aniek Leusink
1. Femke Theussing
2. Quinty Schepers
3. Marloes Bijkerk
4. Britt van Viegen
5. Merel Bierman 

Groep 2:

1. Bregtje Hamer
2. Jasmijn Eppingbroek
2. Nikki Mooibroek
3. Daphne Visscher
4. Myrthe Hermes
4. Romy Oude Alink
5. Famke Beun
5
. Bianca Spoelstra

Groep 3:

1. Irene Lamers
2. Florianne Eppingbroek
3. Danique Visscher
4. Esmee Kroeze
4. Lianne Molkenboer
5. Susy Mayer
5. Lindy Mooibroek

Groep 4:

1. Richelle Vreriks
2. Anne Lamers
3. Marisse Vasterd
4. Sharon Kiel
5. Relinde Achterberg

Zaterdag 4 november 2006 was dan de finale. Ook hier een andere opzet dan voorgaande jaren. We hadden besloten om niet alle 4 toestellen tegelijk te doen. We zijn begonnen met de toestellen brug en balk. De groep werd in tweeen verdeeld en de meisjes lieten om en om hun oefening zien. Gelijk daarna werd er gewisseld. Na deze 2 rondes was het pauze. In de pauze werden de andere 2 toestellen mat en sprong klaargezet en er was tijd voor een kopje koffie of thee. Voor de kinderen was er ranja. Na de pauze, waren dus de andere 2 toestellen aan de beurt. Hier werd ook weer om en om geturnd, zodat alle aanwezigen goed konden zien wat de meisjes zoal geleerd hadden. Nadat alle 4 rondes afgewerkt waren, werden alle punten opgeteld en kon de uitslag bekend gemaakt worden. Alle namen van de meisjes werden opgenoemd en je mocht naar voren komen voor een herinneringsmedaille, je diploma en een snoepzakje. Behalve voor de nummers 1, 2 en 3. Deze meiden konden op het podium plaatsnemen.

De volgende 3 meiden stonden op het podium: 

1. Richelle Vreriks
2. Irene Lamers
3. Anne Lamers

 

 

Richelle Veriks is dus de nieuwe clubkampioene 2006. Behalve een speciale medaille, diploma en een snoepzakje mocht Richelle ook de wisselbeker in ontvangst nemen. Het was de eerste keer voor Richelle dat zij deze wisselbeker had gewonnen. Als je deze wisselbeker 3 keer wint, dan mag je deze wisselbeker houden. Er werden nog wat foto’s gemaakt en iedereen ging met een goed en blij gevoel naar huis. Het waren weer geslaagde clubkampioenschappen.

 

 

Ik wil alle meisjes die hebben meegedaan bedanken voor hun inzet en natuurlijk van harte feliciteren met hun behaalde plaatsen. Allemaal hartstikke goed gedaan.

Verder wil ik de leiding: Joke, Brenda en Anne, de juryleden: Marijke, Anne, Rita, Eleonore, William, Kees en Francis, de teltafel: Koen, de catering: Hillianne bedanken voor hun inzet. Zonder jullie kunnen de wedstrijden geen doorgang vinden. Zijn er mensen, die ook graag willen jureren, teltafel of iets anders, meld je aan.

En verder natuurlijk iedereen die aanwezig waren, bedankt voor jullie komst en nodige aanmoedigingen.

Clubkampioenschappen 2005-2006

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN AFDELING GYMNASTIEK 2005-2006

Zaterdag 5 november 2005 was het dan weer zover, de clubkampioenschappen 2005 van de afdeling gymnastiek. Altijd weer een spannende dag om te weten wie de nieuwe clubkampioene wordt van de afdeling gymnastiek.

De procedure is als volgt:

Er zijn 4 groepen. Van elke groep worden de beste 3 meisjes uitgekozen en zij krijgen dan een medaille. De 4 meisjes die nummer 1 geworden zijn, strijden onderling weer voor de clubkampioene van de afdeling gymnastiek. Degene die de clubkampioene wordt, ontvangt een wisselbeker die je 3 keer achter elkaar moet winnen om hem te mogen houden.

De dag begon voor mij om 10.00 uur in de gymzaal. Samen met Joke, Brenda en enkele ouders hebben we de toestellen klaargezet en alle andere spullen in orde gemaakt zodat we om 11.00 uur met de wedstrijd konden beginnen (helaas werd dit 11.15 uur)

We begonnen met de meisjes van de eerste maandaggroep. Dit zijn de jongste meisjes. Gevolgd door de tweede, derde en vierde maandaggroep. Dit zijn dus de oudste meiden. Let wel, bij de clubkampioenschappen zijn de leeftijden niet van belang maar gaat het om de beste 3 van elke groep. Dit in tegenstelling tot de gymnastiekcompetitie waar men met leeftijdscategorieen werkt.

De meisjes/meiden zagen er allemaal hartstikke mooi uit in hun rood/zwarte gympakjes. Sommige meisjes/meiden waren zelfs een beetje zenuwachtig maar dat mag ook wel als je voor de eerste keer meedoet en alle ouders, familie, vrienden en kennissen komen kijken.

Ze hebben allemaal hun oefening laten zien op brug, balk, mat en sprong. De oefeningen waren nu ook anders dan bij de gymnastiekcompetitie. Bij de gymnastiekcompetitie moet je minimaal 7 onderdelen per toestel laten zien. Bij de clubkampioenschappen laten de meisjes/meiden zien wat ze kunnen en daar krijg je dan een cijfer voor. Vooral bij de eerste groep kunnen de meisjes nog geen 7 onderdelen laten zien omdat ze nog maar net op de gymnastiek zitten.

 

Iedereen heeft hartstikke z’n best gedaan en na een spannende dag is dit de uitslag:         

GROEP 1: 1. Amy Ainge
2. Bianca Spoelstra 
3. Mirthe Hermes
totaal 35,2
totaal 34,6
totaal 32,9

   
GROEP 2: 1. Lianne Molkenboer
2. Susy Mayer
3. Tessa Visschedijk
totaal 36,0 
totaal 35,2 
totaal 34,8
     
GROEP 3: 1. Lindy Mooibroek
2. Gwenny Jongebloed
3. Kelly van Dijk
3. Florianne Eppingbroek
totaal 35,4 
totaal 34,9 
totaal 34,1 
totaal 34,1
     
GROEP 4: 1. Anne Lamers
2. Irene Lamers
3. Richelle Vreriks
totaal 37,2 
totaal 36,6 
totaal 36,3
     
TOTAAL: 1. Anne Lamers
2. Lianne Molkenboer
3. Lindy Mooibroek
4. Amy Ainge
totaal 37,2 
totaal 36,0 
totaal 35,4 
totaal 35,2
     

   

Zoals jullie kunnen zien is Anne dus de clubkampioene geworden van de afdeling gymnastiek en mocht zij de wisselbeker in ontvangst nemen. Vorig jaar had Anne deze beker ook al gewonnen, dus Anne …………….. als je de beker volgend jaar ook wint mag je ‘m houden.

Voor iedereen was er een diploma, een pakje drinken, een koek en chocolaatjes.

Voor mij was het de eerste keer om de clubkampioenschappen te organiseren en ik heb een hele leuke dag gehad.

Groetjes Ellis Westland

Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com