NOOD OPROEP!

Beste ouders/verzorgers, leiding en trainsters,

We sturen dit bericht als laatste poging....

De nood is hoog!! 

Ons bestuur bestaat op dit moment uit 5 vrijwilligers. Waarvan er twee mensen al een jaar geleden aangekondigd hebben om te willen stoppen maar dit door alle onrust door de pandemie niet gedaan hebben.

Nu is het wel het moment gekomen dat ze echt afscheid gaan nemen en dat legt meteen ons probleem bloot.
Na meerdere oproepen voor mensen in het bestuur hebben we versterking gekregen van 1 ouder.
Maar dit is echt te minimaal.
We zoeken dus minimaal 5 ouders/verzorgers/trainsters/leiding die onze afdeling een warm hart toedragen.

Wat zoeken we;

  • Een voorzitter; is aanspreekpunt voor het dagelijks bestuur van Avanti Wilskracht, zit 6x per jaar de vergaderingen van de afdeling voor en is aanwezig bij de algemene vergaderingen van het Bestuur van de omni-vereniging.
  • Secretaris; plant vergadering, notuleert en draagt zorg voor het jaarverslag. Is aanwezig bij de vergaderingen van de afdeling
  • Ledenadministratie; ondersteunt bij de boekhouding, is aanwezig bij de vergaderingen van de afdeling
  • Coördinator gymnastiek; is aanspreekpunt voor ouders, trainsters, ondersteunt bij de organisatie van wedstrijden en is aanwezig bij de vergaderingen van de afdeling
  • Coördinator streetdance; aanspreekpunt voor ouders en leiding, ondersteunt bij de organisatie van wedstrijden en is aanwezig bij de vergaderingen van de afdeling.


De tijdsinvestering is op dit moment hoog, maar met hoe meer mensen we zijn hoe beter we de taken kunnen verdelen en zul je er gemiddeld een uur per week druk mee zijn.
Met de huidige bezetting van drie mensen is het niet voldoende om de afdeling draaiende te houden!
We hopen voor onze kinderen op erg veel reacties!!

Voor informatie kun je contact opnemen met;
Geesje van Koperen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gymnastiek tot 1-10-2021)
Manon Olthof; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (streetdance)
Bianca Spoelstra; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden administratie)
Mariska Letteboer; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorzitter tot 1-6-2021)

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht