Avanti Wilskracht afdeling gymnastiek/streetdance

Lestijden streetdance

 lesrooster streetdance per 8 2 2018

 

Lestijden ouder&kindgym/ kleutergym/ gymnastiek/ damesgym/ sportfit en jeu de boules

lesrooster gym 14032018

 

 

GYMNASTIEK EN STREETDANCE VOOR IEDEREEN

Wij hechten er  veel waarde aan dat kinderen sporten. Sporten is belangrijk en vroeg beginnen met een sport is goed voor de ontwikkeling. We proberen door middel van peuter- en kleutergroepen, al op jonge leeftijd de motoriek bij de kleintjes te ontwikkelen. Een goede motoriek is erg belangrijk voor de toekomst van een kind.

Bij de streetdance geven we al op een speelse manier dansles vanaf 3 jaar. Deze les is op vrijdag van 14:15-15:00 uur in de gymzaal aan de J.C. de Rijpstraat en wordt gegeven door ervaren leidsters. Het is ongelooflijk hoe snel de kleintjes de dansen oppakken en met welk plezier ze dit doen. Tussendoor wordt ook aandacht gegeven aan spelletjes.

Naast dans zijn de peuters 3-4 jaar en de kleuters basisschoolgroep 1 en 2 ook van harte welkom op de gymnastiek. Deze gymles wordt gegeven op woensdag van 16.45 – 17.45 uur in sportzaal De Esmarke.  De lessen zullen bestaan uit een combinatie van sport en spel. Er wordt o.a. gewerkt met toestellen zoals de kast, trampoline en lange mat. Daarnaast worden er veel spelletjes gedaan met de hoepels, ballen of de parachute. Dit alles op een speelse, actieve en gezellige manier.

De afdeling gymnastiek en streetdance heeft voor alle leeftijdsgroepen wat te bieden. Want laten we niet vergeten, voor iedereen is het belangrijk om te bewegen.
We hebben hele leuke en gezellige groepen voor de jeugd en bij de streetdance ook  20+ groepen.

We streven naar een zo hoog mogelijk niveau qua leiding, maar verliezen niet uit het oog, dat we een vereniging zijn waar ook de gezelligheid meetelt.

 

Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com